Rosenlarv förlag ger ut bok med Frida Steenhoff-texter


(Frida Stéenhoff)
Det är ju helt fantastiskt, helt jävla underbart att det finns människor som på ett litterärt plan är ens tvillingsjälar. Rosenlarv förlag, ett litet förlag som består av ett gäng feminister och mycket genusmedvetna kvinnor kommer tidigt i vår att ge ut tre texter av Frida Stéenhoff Blott ett annat namn för ljus. Jag som  läst och älskar hennes drama Lejonets unge är förstås extra lycklig för att den finns med bland texterna i boken. Gå in på www.rosenlarv.se och bli vän med och lär er mer om och av Rosenlarv.


(Annalisa Forssberger)
Nu väntar jag bara på att något förlag ska ge ut Brandgatan av Annalisa Forssberger för den boken är så otroligt svår att få tag i och jag vill ju så gärna tipsa om den på www.sollentunabibliotek.se .


(Basia Frydman och Ingela Olsson)
Jag var ju och såg Valerie Solanas på Dramaten också (Målarsalen) kommer inte ihåg om jag berättat om hur fruktansvärt bra den var. Ingela Olsson hur bra är inte hon! Helt fantastisk som Valerie Solanas. Basia Frydman som mamman precis på pricken som när man läser Drömfakulteten och Simon Norrthon var förstås en superhäftig Andy Warhol, ja alla i ensamblen var bra. Tack för en njutbar och skrämmande oförglömlig kväll.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0