Var är hon?

Den s k "42-åringen" har precis begärts häktad och visat sig ha barnpornografibilder i sin dator, troligen försökt få kontakt med Engla via nätet och allt känns bara hopplöst.  Jag förstår verkligen Englas mamma som säger att hon hoppas att det inte är han som tagit hennes dotter. Det är ju så fullkomligt skrämmande att tänka sig.

Ilskan och det förakt jag känner för "42-åringen" kan jag tyvärr inte ge uttryck för här för då skulle jag förmodligen kunna bli åtalad. Men det bubblar inombords och de som känner mig förstår nog säkert vad det innebär.

Jag har kontinuerlig kontakt med min väninna uppe i Stjärnsund och åker upp så fort hon säger att jag behövs. Trots att man inte är personligt drabbad så känns det mesta som inte har med att hitta Engla att göra helt meningslöst. Jag känner så stor respekt för de som fortfarande letar och letar och vägrar ge upp.  Och man förstår ju att det är en absolut nödvändighet för mamman.

Mitt hjärta och mina tankar är ständigt i Stjärnsund.



 



Kommentarer
Gittan

Ja vet inte vad jag ska skriva....allt är bara så förfärligt hemskt.
Blev helt förskräckt när Stjärnsund nämdes på radion, och detta fasansfulla hade inträffat.
Jag ryser av botta tanken, måtte det inte vara han som tagit Engla, stackars mamman.

Kram på er, både Ewa & Ullis

2008-04-11 @ 16:30:13
Admin

Det är helt fruktansvärt och så förskräckligt synd om alla i familjen. Som du skriver - stackars mamman. Jag hoppas precis som du att det inte är han. Vi får hålla tummarna och be.
Kram
Ewa

2008-04-11 @ 17:57:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0