Dressyrtävling i Almodovars anda

Igår tävlade Jessie och Wodka på Wallstanäs och fick hela 60 procent och det TROTS att han var en gris och la ut tungan i början av ritten. Hade han inte gjort det så hade de absolut blivit placerade - det är jag helt övertygad om och inte ett dugg partisk.

Wodka håller på och övar sig i att åka och tävla och blir bättre och bättre på det. Han är en explosiv krutdurk som de flesta riktigt bra elitidrottare är. Samtidigt är han så otroligt cool och snäll. Han är så snäll! I sin iver och upphetsning gör han dock ibland sina mattar riktigt illa, vilket har fått mig att tvivla på nödvändigheten av att tränsa i transporten. Ett vanligt träns kanske är okej, men att få in ett kandar i munnen på ett 600 kg djur i upphetsningsläge verkar inte helt okej tycker jag. Kanske kan man få dispens? Värt att undersöka i alla fall. Måste finnas någon som kan svara på det.

Kanske behöver det vara lite dramatik i Almodovar-anda? Men det vore helt klart bättre om blåmärken, trasiga naglar, gråt, tandagnisslan, ilska och frustration kunde minskas ner något.

Men han är också så vacker, snäll och alldeles alldeles underbar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0