Melodifestival-finaldags!

Nu är det dags igen - du! Melodifestivalen börjar snart och jag tänker rösta på BWO, eller kanske Christer Sjögren om han kan tänka sig att ta på sig nåt glitterplåtaktigt som den där andra som jag glömt vad han hette i förra årets ESC. Precis lika dåligt, men som tydligen gjorde succé i alla fall (VA!). Det sista är ett skämt om ingen förstod det.

Så upp och hoppa - hur svårt kan de va - I love Europe.

BWO! BWO! BWO! BWO!

Ebba Witt-Brattström på Sollentuna bibliotek

Ebba Witt-Brattström om Doris Lessing


Tisdag 11 mars kl. 19 Sollentuna bibliotek, Sollentuna centrum
Fri entré

Foto: Ebba Witt-BrattströmFoto:Doris Lessing


Ebba Witt-Brattström talar om nobelpristagaren Doris Lessing
 och den kvinnliga erfarenhetens litteratur.

Det ska bli så spännande och intressant. Det var två år sen hon var hos oss och vi väntar oss en stor anstormning av publik. Hon innehar publikrekordet på 80 personer och jag undrar om det blir fler!

Välkomna!

Melodifestivalen?!
Sitter här och retar upp mig efter att ha varit ute och handlat, sett löpsedlarna om Carola och läst lite i tidningen på Konsum fast man inte får det egentligen. Stackars henne och Andreas Johnsson. Enligt min mening så har de definitivt en låt som borde vara med i Globen. Det är väl självklart att de är ledsna för att de inte kom med. Det är väl mänskligt, eller?

Om man ska tro tidningarna (och det ska man väl inte för det mesta men...) så menar de att folk röstade bort Carola och Andreas istället för att rösta in Nordman. Trevligt att vara Nordman då också. Hur stor skuld har egentligen medierna för att det blev så - ett stort ansvar tror jag.

Ja, nu har då svenska folket (vilka de nu är - för inte är det då jag) fått som de vill. Christer Sjögren, Nordman, Sibel, Linda Bengtzing m.fl. Nu kan vi väl bara hoppas att Christer Sjögren tar hem det här och sjunger "I love Europe"!

Hemska tanke - nu tror jag att jag emigrerar till Danmark.

Heja Danmark!Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0