Efterlysning till bokcirkelmingel

Sollentuna bibliotek (i Sthlms län) arrangerar på tisdag 9/9 ett IRL bokcirkelmingel! Och vi efterlyser förstås bokcirkeldeltagare eller sådana som vill bli. Lena Kjersén Edman är också där för att inspirera till läslust. Det blir ett härligt energitillskott i läsecirkelhösten. Så om du bor i Stockholmsområdet, är med i en bokcirkel eller vill vara så kom till Sollentuna på tisdag kl 19.00 och mingla och prata böcker.

Nu när jag ändå är På så passar jag på att göra reklam för ytterligare en grej på Sollentuna bibliotek. Om någon undrar så jobbar jag där (bl a som programansvarig):

Bibblans bokklubb drar vi igång den 23/9 kl 19 för den som är sugen på att snacka böcker, få tips av andra läsare och tipsa själv. Meningen med Bibblans bokklubb är att det är en öppen bokklubb dit man kommer när man har lust. Som ett komplement till för de som inte hinner engagera sig i en läsecirkel. Man binder inte upp sig för något, utan har man lust så kommer man. Ibland toppar vi med lite olika teman såsom, historiska romaner, poesi, noveller, m.m.. Tycker ni det låter kul? Kom och var med!

(http://www.sollentunabibliotek.se/)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0