Midsommarfirande!

Vilken trevlig dag och kväll det var igår! Det är ju så härligt med sommar, och att dessutom få fira tillsammans med människor man tycker om är helt sjukt fantastiskt härligt. En avslappnad kväll med god mat, lite kubbspel (fast det kommer ta lite tid innan jag kommer över att syrran och jag förlorade med 4-0), Texas hold'em (skriver man så?). Fick storstryk där också. Kanske saknar vi tävlingsinstinkt (som Ann sa), tappar fokus efter ett tag och bara kör på. Måste bli mer fokuserad inför spelandet i sommar - ett löfte! 

Läser just nu De skamlösa av Sisela Linblom och vet inte riktigt vad jag ska tycka. När jag är klar ska jag läsa in mig på väskdebatten igen. Har läst cirka halva boken och inte stött på någon märkvärdighet om handväskor än. Känns mest som jag är helt ute och simmar i sexbeskrivningar, porrsurfning och who's in and who's out. Auf wiedersehn (är helt kass på tyska tyvärr så jag ber om ursäkt för stavning i förväg). Märklig bok än så länge - återkommer.

Imorgon måste det packas! Sticker till Dalom med delar av familjen och katterna Lazy, Professorn och Figge följer med förstås på färden - hoppas kattgården är intakt bara. Det är nästan lika coolt att kolla in katterna på grönbete som det är att se hästar i årets första gräshage. Rakt ut och sen stopp för att käka lite gräs - huvud ner och svans upp!

Vet inte hur det blir med bloggandet bara, hoppas stort på mobilt bredband, men vet inte om det kommer att funka nåt vidare i skogen så vi får se.



Happy summer!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0