Uppgivet om åsikter och tyckanden

Det är inte alltid nödvändigt att dela med sig av sina åsikter och tyckanden. Man bör tänka efter före och pejla av om den man vill dela med sig till är mottaglig och vill ta del av tankar och tyckanden. 

Inom hästvärlden är det mer en regel än undantag att man stövlar på i ullstrumporna utan att hänsyn tas till den man överöser med sina kommentarer.

Jag förstår att det kan låta kryptiskt när man inte vet riktigt vad det här handlar om, men det handlar egentligen inte om någon enstaka företeelse utan mer en generell iakktagelse av människor i min omgivning. Den sämsta kommentaren idag var: "Hästen var inte schysst - klappa honom inte".  Upplysningvis så är hästen ett djur och är varken schysst eller oschysst - existerar inte i djurvärlden. Det är enbart människor som kan vara oschyssta eller schyssta.  För de påstås ha större hjärna och kan tänka och resonera - men ibland undrar jag om det stämmer på alla människor.

Det här är mina åsikter och tyckanden och de skriver jag om i MIN blogg. Läser man bloggen får man ta del av dem, gör man det inte slipper man dem.

Summa summarum: Fler hästmänniskor borde ha egna bloggar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0