Längtan efter.....Idag är det skärtorsdag och jag ser fram emot 4 dagars ledighet. Det ska bli så himla skönt att bara njuta av att finnas till. Hälsa på hästen Wodka, krama katten Lazy och träffa familjen och äta ägg och GODIS!

Efter påsken ser jag framåt : Onsdag den 19 april ska jag lyssna på Ebba Witt-Brattström på Sollentuna bibliotek, halv sju på kvällen. Det ska bli värsta intressant!. Men det finns mycket annat att se fram emot också - vackert väder (hoppas jag), snälla människor och att uteserveringarna öppnar. Stockholm är en fantastisk vår- och sommarstad. Jag längtar till att få äta den första glassen i Gamla Stan nere vid vattnet. Det är något så härligt ljuvligt med att längta.

"Kärlek i parken"

26120-7
Det är vår i luften! Vårkänslorna flödar! Kärleksfullt är också det homosexuella gravandspar som "kilat stadigt" i 3 år!  De kan beskådas i Pildammsparken i Malmö enligt DN och andra tidningar idag.

Bojkotta Fotbolls-VM i Tyskland

Vad ska man egentligen säga om eländet med Fotbolls-VM i Tyskland? Det är ju så horribelt så man tror inte det är sant. Kan det verkligen vara så att det bara är Sverige av EUs medlemsländer som reagerar på den utökade prostitutionen inför VM? Det är helt jävla vansinningt att Sverige, bara för att få leka med de andra ländernas pojkar, "måste" acceptera det här. Mitt förslag är att vi BOJKOTTAR tills dess att de andra länderna har nåt samma insikt som vi har. Nu vet jag förstås inte om ALLA i Sverige har nått detta mått av insikt - är väl inte riktigt säker på det - men i alla fall............. . Det är en del kvinnor som tycker att Sverige ska åka dit och ha JA TILL FOTBOLL - NEJ TILL PROSTITUTION på tröjorna, men jag undrar om det verkligen har nån effekt eller är det ett önsketänkande?

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0