Ansträngande kompledighet

Puh! att det kunde vara så infernaliskt jobbigt att vara kompledig! Jag flyttar; alltså jag menar att jag byter rum, från ett yttepytte litet rum till ett mycket större. Samtidigt flyttar jag också min dotters saker till det lilla rummet. Jag hade ingen aning om att hon är en sån liten ekorre. Jäklar vad hon sparar på saker. Så jag har tillbringat två dagar med att springa fram och tillbaka med grejer som en skållad råtta. Det ska bli riktigt skönt att jobba igen. Tre dagar till är jag ledig, men jag vet inte riktigt om jag orkar med det... :-)

Inte nog med att detta kutande håller på att ta kål på mig, jag har underhållning under tiden också. En konstant talande mamma. Prat, prat, prat... Totalt utmattande!

Nu ska jag äta middag, krypa upp i sängen och kolla på tv. Här ska inte göras ett handtag mer idag.

Men imorgon ska böckerna - alla mina böcker - och alla Jessicas böcker - byta plats.  Hur ska jag få plats med alla mina böcker - alla böcker som jag har gömt i garderoben har nu kommit fram. Spännande! Jag har faktiskt kastat en hel svart sopsäck full med böcker. Jag har kastat böcker!!!! (kräver fyra utropstecken)

Hjälp! ;-)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0