Sommar igen och Almodovarfamiljen ligger på lur...

Det är söndagen den 12 juli 2009 och om tre dagar  (håll tummarna) går den årliga resan till Stjärnsund av stapeln. Denna gång är det lillasyster Ann, storasyster Ewa med katterna Lazy och Figge som skjutsas upp till smultronstället framför alla andra av dotter Jessica med hästen Wodkas transport på släp.

Det här är alltså vad jag tror kommer att hända. Vad jag egentligen vet är ingenting. Det kan hända otroligt många saker på dessa tre dagar. Pappa/morfar Anders säger idag att han ska åka med upp och hjälpa oss med vattnet för att sedan åka tillbaka till Sumpan med Jessica. Han är som en björnen sover och kan vakna till och sätta klackarna på ekorrskorna i backen och totalvägra om någon säger ett enda ord fel. Mamman/mormor har just nu i denna sekund bestämt sig för att åka på måndag (alltså komma efter), men det vete bara gudarna om det kommer att gälla även på onsdag. Det gäller att inte visa allt för stor entusiasm över att Annsan och jag får några dagar själva i paradiset för då vet man aldrig hur många vi blir i bilen. Bilen som är en Saab ska alltså rymma minst 3 vuxna, 2 katter plus all packning

Sen vet man aldrig vad som kan hända när det gäller dramaqueen 1 och dramaqueen 2 aka Ewa och Ann heller. För om det blir allt för jobbigt inför resan kan det mycket väl bli "döende-svanen-poser" och hysteriska gråtattacker här.

Dysfunktionellt? You think!

Men vad vet väl jag. I år kan det ju vara det år som vi seglar upp till Stjärnsund på en räkmacka, halkandes i ren förvåning på majonäsen.  Den som lever få se!

Och över alltihopa lyser moder Sol.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken Rensjö

om läsning

RSS 2.0